Cel mai bun aparat de ras

Căutați un aparat de ras nou pe care să îl adăugați la rutina de bărbierit?

Obținerea unui bărbierit eficient necesită răbdare, experiență, tehnică și, desigur, echipamentul potrivit. Si asta incepe cu aparatul de ras. Dar este greu să știi care este aparatul de ras potrivit pentru tine, datorită unei avalanșe de opțiuni. În ciuda a ceea ce ți s-a spus, aparatele de ras nu sunt doar aparate de ras. Semnificația lor în rutina ta de îngrijire este  semnificativă; la urma urmei, aparatul de ras pe care îl folosești pentru a te bărbieri poate determina dacă ai rămas cu urme, umflături și fire de păr încarnate în comparație cu un rezultat catifelat.

Bărbierirea este un ritual de dimineață. Ca toate ritualurile, aceasta necesită, de asemenea, accesoriile potrivite. Gelurile de ras, cremele de ras și aftershave-urile pot veni și disparea, dar un aparat de ras de încredere poate deveni un însoțitor de o viață pe care il poti alege în funcție de tipul de piele și de păr.

Pielea fiecăruia este diferită asadar nu există niciun motiv să te mulțumești cu dispozitivele de bărbierit care te lasă cu fire de păr încarnate  investește în schimb într-unul dintre cele mai bune aparate de ras pentru bărbați și alungă pentru totdeauna pielea iritată după bărbierit.

Dacă ești fan al unui aspect super curat, atunci un aparat de ras fin șlefuit este un instrument esențial pentru a oferi cea mai bună experiență.

Aparatele de ras electrice vin in toate formele si marimile, cu capete flexibile, lame multiple si chiar statii de autocuratare. Dar tranziția poate fi descurajantă, mai ales având în vedere toate punctele de preț diferite, motiv pentru care, pentru a vă ușura viața, am prezentat cele mai bune aparate de ras  pe care le puteți cumpăra, de la producători de top precum Philips, Panasonic, Remington și Braun. Multe vin cu accesorii suplimentare, cum ar fi încărcătoare, accesorii de tuns și piepteni, promițând bărbierit ergonomic și confortabil, care ar trebui să facă îndepărtarea părului  simplă, reducând în același timp firele de păr încarnate.

Aparat de ras rotativ sau aparat de ras cu folie: care aparat de ras electric este cel mai bun?

Aparatele de ras rotativ au trei sau mai multe capete care sunt mai potrivite pentru a se deplasa peste contururi și pot ajunge în zone mai dificile, cum ar fi cele din jurul nasului și bărbiei. Aparatele de bărbierit cu folie, pe de altă parte, merită luate în considerare dacă aveți părul de barbă mai scurt, care necesită tuns regulat. De asemenea, sunt considerate a fi mai bune pentru pielea sensibilă, deoarece sunt mai puțin probabil să provoace iritații sau arsuri de ras.

1. Aparat de ras Philips S6630/11

Aparatul de ras electric Philips S6630/11 oferă un bărbierit impecabil și fără iritații. Lamele MultiPrecision ridica atat firele lungi, cat si pe cele scurte pentru a le taia, eliminand aspectul nebarbierit  in doar cateva miscari. Stratul special aplicat pe inelele de barbierire este conceput sa reduca frecarea pe piele, oferind un barbierit fin, fara efort, care reduce la minimum iritarea pielii. Capetele flexibile in 5 directii cu 5 miscari independente urmeaza contururile fetei si permit aparatului de barbierit sa alunece confortabil si cu rezistenta minima pe piele. Cu Aquatec umed si uscat, poti alege un barbierit uscat confortabil sau un barbierit umed reconfortant. Afisaj LED cu pictograme pentru utilizarea intuitiva a aparatului. Durata de incarcare 1 ora, 60 de minute de barbierit. Aparatul de barbierit poate fi clatit usor la robinet.

Pret: 791 RON

2. Braun Series 3 310BT ProSkin Wet&Dry

Braun Series 3 Shave&Style este dispozitivul 3 in 1 pentru radere, tundere si conturare. Este prevazut cu trei elemente de barbierit sensibile la apasare pentru eficienta si confortul pielii, cu un cap pentru ingrijirea barbii si cinci piepteni pentru ingrijirea barbilor (nerase). Cele 3 lame flexibile se adapteaza fiecarui contur facial, pentru contact maxim cu pielea. Aparatul de ras Braun este foarte precis când vine vorba de conturarea bărbii, este delicat cu pielea, poate fi folosit si la dus. Aparatele de ras Series 3 Shave&Style sunt reincarcabile. Se incarca complet intr-o ora si au o autonomie de 30 de minute.

Pret: 369 RON

3. Aparat de ras Panasonic ES-RT67-S503

Aparatul de ras Panasonic ES-RT67-S503 este un aparat de ras cu 3 lame, care asigura un barbierit precis si usor si lame de tundere noi pentru o taiere exceptional de fina inainte de barbierit sau pentru tundere. Masina de tuns ideala pentru ingrijirea in detaliu a mustatii si marginilor favoritilor. Lamele ascutite la un unghi de 45° asigura o tundere rapida si confortabila. Are lame arcuite, adaptabile, cap pivotant flexibil care se muleaza uniform pe piele chiar si sub barbie pentru un barbierit fin pe intreaga suprafata. Designul impermeabil va permite sa clatiti aparatul de barbierit sub jet de apa pentru o intretinere usoara si igienica, iar indicatorul LED cu 5 trepte prezinta capacitatea bateriei si gradul de incarcare.

Pret: 221 RON

4. Aparat de ras Philips S7940/16

Aparatul de ras Philips S7940/16 este perfect pentru cei cu pielea sensibila. Acest aparat are inele SkinGlide cu microsfere pentru o alunecare mai lina pentru confortul maxim al pielii. Obtine un barbierit precis chiar si pe pielea sensibila, datorita lamelor ranforsate, de inalta precizie. Are senzor de adaptare la barba, astfel aparatul de barbierit detecteaza densitatea barbii si regleaza automat puterea dupa cum este necesar. Urmeaza delicat contururile fetei si ale gatului folosind capetele aparatului de barbierit care se flexeaza usor de-a lungul fiecarei linii. Poti sa setezi tipul de barbierit, personalizat pentru piele ta prin aplicatia GroomTribe conectata. Cu Aquatec umed si uscat, poti alege un barbierit uscat confortabil sau un barbierit umed reconfortant. Este ideal pentru intretinerea mustatii si tunderea perciunilor. Aparatul se incarca in 60 de minute si bateria tine 50 de minute.

Pret: 791 RON

5. Aparat de ras electric Braun Series 5 50-W1600s Wet&Dry

Aparatul de ras electric Braun Series 5 50-W1600s Wet&Dry se adapteaza conturului fetei tale cu ajutorul celor 3 lame flexibile. Sistemul EasyClean ofera o curatare rapida si usoara fara a indeparta capul de barbierit. Aparatul este 100% impermeabil pentru un bărbierit umed, cu spumă, gel sau chiar sub duș. Tehnologia de EasyClick pentru a schimba capatul aparatului de ras cu un accesoriu inclus pentru ingrijire corporala completa. O incarcare completa a bateriei asigura un barbierit de pana la 3 saptamani.

Pret: 515 RON

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *