Volane Volanase In Sezonul de Primavara Astazi m-am simtit ca o dansatoare de Flamenco!

Buna fetelor! La mine se simte deja atmosfera de weekend, un cappuccino de la Starbucks, un buchet de lalele si ultimul numar din revista Glamour mi-au facut dupa amiaza mai frumoasa. Am stat pe terasa proaspat amenajata si am lasat soarele sa ma incalzeasca cu razele lui. Sincera sa fiu, aceasta este definita mea pentru fericire si timp de calitate petrecut doar cu mine. Te incurajez sa te bucuri in acest sfarsit de saptamana de lucrurile mici care iti aduc zambetul pe buze si care iti incarca bateriile.

Dupa toata relaxarea, am zis totusi ca este cazul sa ma tin de promisiunea pe care v-am facut-o, aceea de a posta pe blog mai des. Si pentru ca stiu cat de mult v-a placut camasa din articolul trecut, astazi vreau sa va arat o sora de a ei, un model cu volane, volanase. Se pare ca in acest sezon vom fi invadate de acest tip de volane, pe care le regasim in camasi, fuste si rochii. Cu cat mai multe, cu atat mai bine. Aceasta tendinta ma duce cu gandul la rochiile specific spaniole, cele pentru flamenco, adevarate piese de arta in materie de volanase.

Nu stiu ce parere aveti voi dar eu abia asteptam sa imi scot trench-ul din dressing. Este una dintre piesele mele favorite de primavara, l-as purta non stop. In competitia cu gecile din piele, castiga trench-ul pentru ca are o eleganta aparte, adie atat de fain in bataile vantului si este super glamouros. Modelul din articolul de astazi este unul clasic, un trench pe care il am de vreo 3 ani si de care inca nu m-am plictisit. Urmatoarea achizitie va fi un roz prafuit pe care am pus deja ochii!

Cu fiecare zi care trece, cu fiecare raza de soare care apare, simt ca o data cu natura renaste si partea din mine care a fost in hibernare toata iarna. Nu-i asa ca adie o stare de entuziasm si pozitivitate in aer? Dragilor, nu ne ramane decat sa zambim si sa ne bucuram de perioada aceasta superba care abia incepe! Un weekend de vis va doresc!

Pupici,

Ema

..::Am purtat::..

Camasa TKN Store

Blugi Stradivarius

Trench Mango

Accesorii Meli Melo Paris

Pantofi Luocos & Santos

camasa volanase, primavara, haine, lalele, ochelari ray ban camasa volanase, primavara, haine, lalele, ochelari ray ban, trench mango, blugi stradivarius camasa volanase, primavara, haine, ochelari ray ban, trench mango, blugi stradivarius camasa volanase, primavara, haine, ochelari ray ban, trench mango, blugi stradivarius camasa volanase, primavara, haine, ochelari ray ban, trench mango, blugi stradivarius, lalele camasa volanase, primavara, haine, ochelari ray ban, blugi stradivarius camasa volanase, primavara, haine, ochelari ray ban, trench mango, blugi stradivarius camasa volanase, primavara, haine, ochelari ray ban, trench mango, blugi stradivarius camasa volanase, primavara, haine, ochelari ray ban, trench mango, blugi stradivarius camasa volanase, primavara, haine, blugi stradivarius camasa volanase, primavara, haine, ochelari ray ban, trench mango, blugi stradivarius camasa volanase, primavara, haine, blugi stradivarius camasa volanase, primavara, haine, ochelari ray ban, trench mango, blugi stradivarius camasa volanase, primavara, haine, ochelari ray ban, trench mango, blugi stradivarius camasa volanase, primavara, haine, ochelari ray ban, trench mango, blugi stradivarius camasa volanase, primavara, haine, ochelari ray ban, trench mango, blugi stradivarius

 

 

Leave Your Reply