O Tinuta Eleganta by Caramel

Buna dragilor! Stiu ca astazi sunteti putin mai vesele pentru ca este joi deja, ceea ce inseamna ca ne desparte doar o zi de weekend. Insa atunci cand pentru unele dintre noi se apropie sesiunea, parca ne-am dori ca timpul sa stea in loc, sa nu mai treaca zilele atat de repede. Si pentru ca o zicala draga noua spune: „pauzele lungi si dese, cheia marilor succese”, m-am hotarat sa incep sesiunea de invatat cu o pauza, ceea ce inseamna un moment de relaxare doar pentru mine si un nou articol pe blog.

Daca la inceputul saptamanii imi doream sa ma transform intr-o pustoaica fara griji care adopta un outfit de tipul street style (vezi articol aici), ieri mi-a venit cheful sa port o tinuta eleganta. Am combinat o pereche de pantaloni evazati, dintr-un material foarte lejer si placut la purtat cu o bluza asimetrica cu volane, evident. Pantalonii albi sunt un must have pentru primavara – vara, iar faptul ca sunt evazati nu face nimic altceva decat sa aduca un plus de glamour intregii tinute. Cat despre volane, nu cred ca mai trebuie sa spun nimic, nenumaratele tinute pe care le-am purtat pana acum, mi-au asigurat calitatea sau defectul, de a fi obsedata de aceasta tendinta. Insa bluza de astazi vine cu un plus de senzualitate si anume, acela al unui umar descoperit. Multi barbati considera acest tip de croiala ca fiind unul foarte misterios si sexy pentru ca lasa doar putin la vedere, restul ramanand la pura imaginatie. Iar despre linia gatului si a umarului, nu putem spune decat ca este una dintre cele mai frumoase „sculpturi” ale corpului, pe care ar trebui sa o lasam mai des la vedere.

Si acum probabil va intrebati unde am descoperit aceste piese atat de superbe. Cu siguranta va amintiti de brandul Caramel, despre care va scriam ca sunt foarte multumita, atat de calitatea produselor, a materialelor cat si raportului pe care acestea le fac cu pretul. Croite si cusute cu atentie, sunt genul de haine pe care si-l doreste orice femeie dichisita si pretentioasa pentru ca sunt perfectiunea intruchipata. Nu am reusit sa gasesc niciun defect si cine ma cunoaste, stie ca la capitolul haine si defecte, am „ochi de soacra”. Pana la urma, asta ne dorim fiecare dintre noi cand achizitionam un produs nou, sa fie de cea mai buna calitate. Ma bucur ca exista branduri romanesti, asa cum este Caramel, care poate aduce perfectiunea in garderobele noastre.

Cu gandul la soare, copaci infloriti si miresme de liliac, va las sa vedeti pozele de astazi si va doresc sa va simtiti perfecte si frumoase, in fiecare zi din viata voastra!

Pupici multi,

Ema

..:: Am purtat ::..

Bluza eleganta Caramel

Pantaloni evazati Caramel

Ceas Tissot 

Plic Maria’s Boutique

Pantofi Garkony

pantaloni evazati, tinuta eleganta, bluza asimetrica, volane, Caramel, branduri romanesti, pantaloni evazati, tinuta eleganta, bluza asimetrica, volane, Caramel, branduri romanesti, pantaloni evazati, tinuta eleganta, bluza asimetrica, volane, Caramel, branduri romanesti, pantaloni evazati, tinuta eleganta, bluza asimetrica, volane, Caramel, branduri romanesti, pantaloni evazati, tinuta eleganta, bluza asimetrica, volane, Caramel, branduri romanesti, pantaloni evazati, tinuta eleganta, bluza asimetrica, volane, Caramel, branduri romanesti, pantaloni evazati, tinuta eleganta, bluza asimetrica, volane, Caramel, branduri romanesti, pantaloni evazati, tinuta eleganta, bluza asimetrica, volane, Caramel, branduri romanesti, pantaloni evazati, tinuta eleganta, bluza asimetrica, volane, Caramel, branduri romanesti, pantaloni evazati, tinuta eleganta, bluza asimetrica, volane, Caramel, branduri romanesti, pantaloni evazati, tinuta eleganta, bluza asimetrica, volane, Caramel, branduri romanesti,

Leave Your Reply