Noul Seat Ibiza 2017 O masina cu atitudine!

Buna fetelor! De cateva saptamani asistam la o supraaglomerare a oraselor in care locuim, mai ales daca vorbim despre orasele universitare. De cate ori ai fost pusa in situatia de a cauta minute in sir un loc de parcare potrivit pentru masina ta? De cate ori ti-ai promis in gand ca de anul viitor iti cumperi o masina urbana care sa se strecoare prin trafic si sa incapa in orice loc de parcare? Piata auto ne provoaca anul acesta cu o serie de modele remarcabile care parca sunt gandite din schite pentru a fi conduse de catre orice femeie care doreste sa scape de acest stres, cu toate acestea eu va provoc astazi sa testam impreuna Noul Seat Ibiza.

Am fost placut surprinsa atunci cand cei de la Moldotrans Auto – dealer SEAT m-au invitat sa fac un drive test cu aceasta masina. Avand deja experienta anului trecut (Seat Ibiza, Masina Femeii Moderne) eram foarte curioasa de noutatile pe care producatorul le-a gandit pentru noul model. Din punctul meu de vedere, al unei femei care nu cunoaste in detaliu toate aspectele domeniului auto, ma asteptam la un facelift, o cosmetizare a interiorului si cam atat. Mare mi-a fost uimirea cand am urcat in masina: primul lucru care a iesit in evidenta a fost displayul imens cu touch screen, noul design al bordului, dar si calitatea materialelor folosite, vizibilitatea pe care o ai datorita geamurilor mari si nu in ultimul rand, confortul oferit de noile scaune.

Vedeta modelului 2017 vine din designul exterior deoarece intruchipeaza atitudinea unei femei de succes, atunci cand se deplaseaza catre acea cladire de birouri in care va purta urmatoarea negociere. Trebuie sa recunosc faptul ca aceasta masina a reusit sa intoarca ceva capete si chiar m-am simtit onorata ca pot fi la volanul unei bijuterii.  Da este bijuterie deoarece, parca trebuie sa o pretuiesti in fiecare secunda in care o conduci pentru ca arata de milioane si parca se gandeste si la buzunarul tau atunci cand consuma din combustibil. Fiind o masina urbana, ma asteptam la un consum mic insa am fost uimita sa vad ca dupa 3 zile de condus atat in oras cat si la drum lung, computerul de bord arata un consum mediu de 5,4 l/100km.

Dar pentru ca nu exista suficiente cuvinte pentru a descrie aceasta masina, va las in continuare sa admirati pictorialul realizat pentru aceasta minunatie de masina si va provoc sa incercati un drive test la Moldotrans Auto – dealer SEAT. Veti fi uimite sa regasiti o echipa tanara formata din profesionisti, cu deschidere catre orice client si care are cu adevarat rabdare sa raspunda la orice intrebare.

Kisses,

Ema.

Leave Your Reply