Machiajul Perfect Pentru 8 Martie Un interviu cu Make-up Artist Iolanda Iacomi

Martie este probabil cea mai frumoasă lună din an pentru că primăvara își anunță sosirea și odata cu ea, atât natura cât și tot ceea ce o înconjoară prinde viață. Dar femeile au un motiv în plus pentru a îndrăgi această lună! Bineînțeles că ne-ar face mare plăcere să fim răsfățate cu flori și mici atenții zilnic dar dacă domnilor le mai scapă aceste detalii, cu siguranță ziua de 8 Martie nu trece nesărbătorită.

Pentru o asemenea ocazie este important să alegi un outfit deosebit dar și un machiaj pe masură, de aceea am rugat-o pe Iolanda Iacomi, make-up artist să ne dezvăluie câteva secrete pentru ca să arătăm formidabil.

Care sunt tendințele anului 2016 în materie de make-up?

I: Așa cum bine știm, în fiecare an avem câte o culoare vedetă, însă rămâne în trend machiajul clasic, cu o ușoară reinterpretare. In 2016 vom opta pentru machiajul natural, deloc încărcat. Rujul roșu și eyeliner-ul nu se vor demoda niciodată!

Dacă ar fi sa vorbim despre tips and tricks pentru un machiaj rezistent, ce ai recomanda?

I: Două dintre produsele pe care le folosesc de fiecare dată când realizez un machiaj profesional sunt primerul (baza pentru machiaj) și pudra translucidă. Orice femeie ar trebui să aibă ca aliate aceste produse care ajută machiajul să reziste pe toată durata zilei!

De ce consideri că în ocazii deosebite, ca ziua de 8 martie o femeie ar trebui să apeleze la un make-up artist?

I: Make-up artistul știe cel mai bine toate trucurile pentru a scoate în evidență cele mai frumoase trăsături și a ascunde imperfecțiunile! Cu un pic de ajutor, orice femeie poate să arate fabulos zilnic și mai ales în astfel de ocazii deosebite.

Așadar, nu ne rămâne decât să ne pregătim ținutele în așteptarea zilei în care femeile sunt sărbatorite și să ne lăsăm pe mâna unui make-up artist pentru a arăta absolut impecabil, pentru că merităm!

Make-up by Iolanda Iacomi

Photos by Iulia Iacoban

Daca v-a placut articolul, nu uitati sa dati un like. Kisses!

Make-up 8 Martie Iolanda Iacomi

Make-up 8 Martie Iolanda Iacomi

Make-up 8 Martie Iolanda Iacomi

Make-up 8 Martie Iolanda Iacomi

2 Comments

  1. superb machiajul !!! felicitari si modelului si make-up artistului !!! arta la superlativ !!

Leave Your Reply