Fashion Event: Ana Morodan vine la Iasi Un eveniment marca Rosesociety

Cum? Inca nu ati auzit? Ana Morodan vine la Iasi! Sunt sigura ca pentru pasionatele de moda, acest nume nu mai are nevoie de nicio introducere, insa merita amintit ca este cel mai premiat si urmarit blogger de moda din Romania si Digital Diva anului 2014. Datorita outfiturilor pe care le creaza, atitudinii si amprentei pe care si-o pune in tot ce inseamna mediul online, Ana a fost supranumita Contesa 3.0, ceea ce ii se potriveste ca o manusa.

In premiera pentru Iasi, Scoala de feminitate Rosesociety organizeaza acest eveniment de moda, stil si inspiratie, 2 ore pe care le vom petrece impreuna cu eleganta si rafinamentul Anei Morodan. Nici nu va inchipuiti de cat timp imi doream sa o intalnesc pe femeia care creaza tendinte si are curajul de a fi ea insasi. Sunt sigura ca exista multe secrete de impartasit din experienta pe care a acumulat-o si care este intr-o continua ascensiune.

Cand si unde se va desfasura acest eveniment? Pe data de 28 mai, in Sala Mozart din cadrul Palas Mall Iasi. Mai multe detalii despre inscrieri gasiti pe site-ul comunitatii Rosesociety. Inscrierile facute pana pe data de 16 mai, beneficiaza de o reducere care merita valorificata!

De ce ai avea nevoie sa participi la un astfel de curs? Pentru ca noi, femeile, suntem intr-o continua dezvoltare personala, zilnic adaugam noi informatii, obiceiuri si tabieturi pentru a deveni o adevarata lady. Rosesociety isi doreste sa adune femeile splendide, elegante, pline de șarm, pasionate de un stil de viață milenist in cadrul intalnirilor pe care le organizeaza, unde se leaga prietenii pentru o viata intreaga si se spun povesti cu adevarat spectaculoase. Eu zic prezent, nu as rata cateva momente de rasfat in lumea modei, a elegantei si al stilului desavarsit.

Daca vreti sa va strecurati in culise si sa aflati cum s-a desfasurat acest eveniment la Bacau, va las mai jos un video care vorbeste de la sine.


Sunt sigura ca v-am starnit curiozitatea! Eu cel putin, numar zilele pana la intalnirea cu Ana Morodan! Cu cine ma vad la eveniment?

Hugs,

Ema

Leave Your Reply