Comunitatea Fashion din Iasi Cine suntem? Cu ce ne ocupam si unde ne gasesti?

Buna fetelor! Ma gandesc de ceva vreme sa scriu despre comunitatea fashion din Iasi. Da exista, insa pentru astazi ma voi rezuma la echipa de fete frumoase si talentate care scriu pe bloguri. Unele consacrate, altele la inceput, ne propunem sa aducem concepte noi, sa ne autodepasim si sa punem Iasiul inapoi pe harta fashion (acolo unde ii este locul). Spun tare si raspicat ca sunt mandra sa fac parte din acest grup, iar cu fiecare articol incerc sa aduc ceva nou pentru voi – pasionatele de fashion.

Chiar daca traim intr-un oras inchistat din punct de vedere al evenimentelor de acest gen, sau al tipului de comunicare care se axeaza pe influencers (bear with me, don’t jump to conclusions yet!), comunitatea de fashion blogging din Iasi este in crestere si suntem din ce in ce mai creative.

Ca suntem sau nu influencers, lasam pe altii mai priceputi sa decida. Cert este ca facem totul din pasiune, vrem sa fim auzite si sa impartasim cu voi pasiunea pentru frumos. Suntem firi creative care nu cauta faima cu disperare, ci muncim din greu pentru a construi un content de calitate, dar si campanii de succes in primul rand pentru cititoare, iar mai apoi pentru clienti si parteneri.

Poate ca din exterior pare ca suntem tinute in puf, viata e frumoasa, clientii ne platesc iar noi ne jucam cu un aparat foto si „punem pe hartie” aproximativ 450 de cuvinte frumoase care sa dea forma unui articol. Realitatea este ca pierzi nopti citind, studiind, zile pozand in frig, ploaie sau canicula – iar in final ne dam silinta sa livram o tinuta care sa inspire. Rasplata este aprecierea primita de la fiecare dintre voi si… cam atat. Dar nu ne plangem, pentru ca tot ceea ce vedeti pe blogurile noastre, este creat din pura pasiune pentru frumos.

Cine suntem? 

Haideti sa va fac cunostinta cu gasca din Iasi, o multime de fete frumoase si talentate: Andreea Chirila, Daniela Macsim, Ramona Cervenciuc, Andreea Scarlat, Eliza Tautu, Maria Mihaela, Ingrid Tirziu, Diana Catanoaia, Maria Alexandra, Georgiana Constantinescu, Elis Savoaia, Alexandra Doba, Melina Fodor, Simona Nemtanu, Dana Ioana Manolache.

De ce scriu despre acest subiect?

Pentru ca imi pasa, pentru ca mi-am propus ca Iasiul sa iasa dintr-un stereotip uracios, dar si pentru ca imi doresc din tot sufletul ca bloggingul sa fie luat in serios in aceasta regiune a tarii. Stiu ca singura nu voi putea muta muntii, insa fac parte dintr-o comunitate frumoasa, tanara si dinamica, iar impreuna vom pune acest oras in lumina reflectoarelor. Asadar va invit sa ne cititi, sa ne criticati si sa impartasiti cu noi ce inseamna acest domeniu pentru voi.

Kisses,

Ema.

PS: Daca ai un blog si iti doresti sa inveti mai multe despre aceast domeniu, ne poti scrie pentru ca suntem firi deschise si apreciem orice este nou. Daca intentionezi sa deschizi un blog, iti las aici cinci secrete ale unui blog de succes.

1 Comments

Leave Your Reply